Gi en gave til Narva

For 250 kroner kan du kjøpe en gave til syke og døende mennesker i Narva. Pakken består av sengetøy, håndklær og annet nødvendig utstyr som hjemmesykepleierne tar med seg til pasientene. Støtt Diakonovas arbeid ”Omsorg for alvorlig syke og døende i Narva"!

Trenger du en gave til noen som har alt? Ønsker du å støtte en god sak? Da har vi gavekortet som er midt i blinken for deg! For 250 kroner kan du bidra til å gi alvorlig syke mennesker i Narva en verdig avslutning på livet. Ta kontakt med Ann-Christine Fritzsønn, tlf. 22 98 63 21, så sender vi deg så mange gavekort du ønsker. Vi har også gavekort til en verdi av 500 kroner. Takk for ditt bidrag!

Publisert: 15.03.2011 08:25 av Susanne Ward Ådlandsvik

Oppdatert: 19.12.2013 15:49 av Vidar Brundtland Steder
« Tilbake

Mer om studiene og høyskolen

Hvordan kan vi skape solidaritet og fellesskap i en ny tid? Årets Diakonikonferanse arrangeres i Trondheim 31. oktober til 1. november. 

Les mer og meld deg på

 

Neste runde med fordypningskurset Helsesøster som samfunnsaktør gjennomføres i uke 45 og 46.

Les mer og meld deg på

Se også fordypningskurset ”Etniske minoriteter; barn, unge og familier i kommunehelsetjenesten” som avholdes i uke 48 og 49.

 

Veledningskurs

Fredag 20. oktober inviterer Høyskolen Diakonova til sin årlige fagdag Forskning og fag 2017 med spennende foredragsholdere og aktuelle tema. Arrengmentet er gratis.

Se programmet og meld deg på

 

 

Studietilbudet i kristen sjelesorg er det første kompetansegivende sjelesorgstudium på høyskolenivå i Norge.

Les mer her