Studentdiakon Randi Synnøve Tjernæs tilbyr samtaler

Studentdiakon Randi Synnøve Tjernæs tilbyr samtaler

Når livet blir vanskelig og den vanlige kontakten med familie og venner ikke er nok, kan det være godt å ha noen å snakke med.

Studentdiakon Randi Synnøve Tjernæs inviterer studenter ved Høyskolen Diakonova til samtale.

Randi Synnøve Tjernæs har vært ansatt ved Høyskolen Diakonova i 12 år, og har faglig ansvar for sjelesorgstudiet. Hovedoppgaven som studentdiakon er å være tilgjengelig for studenter som trenger noen å snakke med, og det er rom for alle temaer i samtalene.

Det er ingen utfordringer eller problemer du ikke kan ta opp. Studentdiakonen kan også hjelpe til med å finne andre samtalepartnere eller henvise til ytterligere hjelp og støtte for dem som har behov for det.

Randis kontor er innerst i hjørnet bak resepsjonen, men hun sitter også en del i andre etasje, så den beste måten å komme i kontakt med henne, er å sende en e-post til rst@diakonova.no, eller sms til tlf. 930 25 797.

 

 

 

 

 

   Randi_S._Tjernas_2013_468.jpg

Mer om studiene og høyskolen

Høyskolen Diakonova ligger midt på idylliske Fredensborg, sentralt i Oslo. Skolen vår er kjennetegnet ved stor bredde – et variert utdanningstilbud for kirke og samfunn og et markert globalt engasjement.

Les mer her

 

Mandag 8. mai holder Solfrid Raknes et kurs i psykologisk førstehjelp på Høyskolen Diakonova.

Les mer og meld deg på

 

Veledningskurs

Høyskolen Diakonova tilbyr kurs til helsesøstre og jordmødre som mangler rekvireringsrett på hormonelle prevensjonsmidler, og/eller ønsker en oppfriskning på tema.

Les mer og meld deg på

 

 

Studietilbudet i kristen sjelesorg er det første kompetansegivende sjelesorgstudium på høyskolenivå i Norge.

Les mer og søk her