Vitnemål og Diploma Supplement

Studenter som har fullført og bestått et studium får automatisk tilsendt vitnemål. Trenger du dokumentasjon på avlagte studiepoeng i løpet av studiet ditt, så kan du bestille karakterutskrift på StudentWeb.

Vitnemål

Utstedelse av vitnemål skjer som hovedregel tre til fire uker etter at siste sensur har falt. I hektiske perioder kan det ta lengre tid.

Høgskolen har ikke anledning til å utstede vitnemål før alle klagefrister er ute og eksamensresultatene er endelige. Det vil si at studenter som har bedt om begrunnelse for karakter vil ikke få utstedt vitnemål før klagefristen er utløpt, minimum tre uker etter mottatt begrunnelse. Studenter som avventer klagesensur vil ikke få utstedt vitnemål før prosessen er avsluttet.

Vitnemål blir utstedt kun én gang og karakterene på vitnemålet kan derfor ikke forbedres. Ønsker du å forbedre karakterer, så kan du be om utsettelse av vitnemålet til resultatet av forbedringsforsøket er klart.

Vitnemålet sendes til din semesteradresse, du er selv ansvarlig for å holde dine adresseopplysninger oppdaterte og korrekte på StudentWeb.

Smart å sjekke på StudentWeb før du er ferdig med studiet:

  • Er semesteradressen min riktig?
  • Er jeg registrert med riktig navn?
  • Har jeg fått alle karakterene?
  • Har jeg lagt inn tittelen på min oppgave?

 

Diploma Supplement

Studenter som har fullført et gradsstudium (bachelor/master) får sammen med vitnemålet et vitnemålstillegg på engelsk, Diploma Supplement. Vitnemålstillegget forklarer utdanningen din og det norske utdanningssystemet for utenlandske lesere. Merk at dokumentet kun er gyldig sammen med det originale vitnemålet.

 

Spørsmål kan rettes til studier@diakonova.no

Mer om studiene og høyskolen

Hvordan kan vi skape solidaritet og fellesskap i en ny tid? Årets Diakonikonferanse arrangeres i Trondheim 31. oktober til 1. november. 

Les mer og meld deg på

 

Neste runde med fordypningskurset Helsesøster som samfunnsaktør gjennomføres i uke 45 og 46.

Les mer og meld deg på

Se også fordypningskurset ”Etniske minoriteter; barn, unge og familier i kommunehelsetjenesten” som avholdes i uke 48 og 49.

 

Veledningskurs

Fredag 20. oktober inviterer Høyskolen Diakonova til sin årlige fagdag Forskning og fag 2017 med spennende foredragsholdere og aktuelle tema. Arrengmentet er gratis.

Se programmet og meld deg på

 

 

Studietilbudet i kristen sjelesorg er det første kompetansegivende sjelesorgstudium på høyskolenivå i Norge.

Les mer her