Ny stilling for tidligere rektor Fritzsønn

Ved årsskiftet forlot Ann-Christine Fritzsønn stillingen som rektor ved Høyskolen Diakonova. Etter 10 år i sjefsstolen synes hun det var på tide med en forandring. Samtidig som det er fint å få mer tid til venner, familie og ikke minst barnebarn, mener Ann-Christine at det er nyttig og sunt for Høyskolen Diakonova med ny ledelse.

1. januar tiltro Ann-Christine som seniorrådgiver i Stiftelsen. Her skal hun arbeide med internasjonalisering, internasjonal sykepleie og nye utfordringer innen området diakoni.

I rollen som rektor var Ann-Christine sterkt engasjert i høyskolens utvekslingprosjekt i Kina. Dette arbeidet fortsetter hun med. I tillegg er Stiftelsen og Høyskolen involvert i prosjekter i blant annet Estland, Brasil og Indonesia, og vi har mulighet for studentutveksling med blant annet amerikanske og australske universitet og høyskoler. Nye nettverk og nye samarbeidsprosjekter med Finland og Estland er på trappene, og vår tidligere rektor får nok å henge fingrene i.

- Mye av den nye jobben består i å kartlegge hvilket potensiale og muligheter vi har på Høyskolen og Stiftelsen, sier Ann-Christine som ser frem til en en aktiv tilværelse i sin nye jobb.

 
Ann-Christine Fritzsønn har ny stilling og nytt kontor,
men engasjementet er fremdeles det samme.

Publisert: 26.02.2008 10:10 av Monica L. Donovan

Oppdatert: 26.02.2008 10:44 av Monica L. Donovan
« Tilbake

Mer om studiene og høyskolen

Disputas 1. des 2017 

Førstelektor ved Høyskolen Diakonova Kristina Berg Torskenæs disputerer for sin PhD fredag 1.desember.

Disputasen er åpen for alle

 

 

Neste runde med fordypningskurset Helsesøster som samfunnsaktør gjennomføres i uke 45 og 46.

Les mer og meld deg på

Veledningskurs

Høyskolen Diakonova tilbyr et fordypningskurs om "Etniske minoriteter; barn, unge og familier i kommunehelsetjenesten i uke 48 og 49. 

Se programmet og meld deg på

 

 

Studietilbudet i kristen sjelesorg er det første kompetansegivende sjelesorgstudium på høyskolenivå i Norge.

Les mer her