Bo billig i Tallinn

Estlands hovedstad Tallinn regnes som en av verdens vakreste byer. Har du planer om en tur dit, kan du leie hybel eller et helt hus gjennom Stiftelsen Menighetssøsterhjemmet.

 

Rom i sentrum

Stiftelsen disponerer flere hybler ved Diakonisenteret i sentrum. Her kan du bo for 200 kr per natt (kr 150 for studenter, kr 50 for barn) med oppredd seng, håndklær, bad, kjøkken der du kan lage mat selv og stue med norsk tv. Husmor vasker etter deg. Gangavstand til den berømte gamlebyen med sine vakre tårn og spir.

 

Koselig hus

Menighetssøsterhjemmet har også et hyggelig hus i utkanten av sentrum. Huset har en deilig hage og ligger i et stille villastrøk 200 m fra Diakonisykehuset, 8 km fra sentrum. Busser til sentrum hvert kvarter. Her betaler du 250 kr per pers per natt, 50 for barn. Huset i Tähe er fullt utstyrt med alt du trenger og har egen husmor som vasker etter deg.

 

Gode tilbud

Tallinn er et supert utgangspunkt for en hyggelig weekend. Her får du god mat og drikke til hyggelige priser, kunst, kultur og billig shopping. Flere lavprisselskaper har gode tilbud til Tallinn.

 

Ønsker du å leie, ta kontakt med Ann-Elin Slettahjell på aeslatta@hotmail.com

 

Publisert: 10.01.2008 11:10 av Anne Kathrine Aambø

Oppdatert: 10.01.2008 11:18 av Anne Kathrine Aambø
« Tilbake

Mer om studiene og høyskolen

Disputas 1. des 2017 

Førstelektor ved Høyskolen Diakonova Kristina Berg Torskenæs disputerer for sin PhD fredag 1.desember.

Disputasen er åpen for alle

 

 

Neste runde med fordypningskurset Helsesøster som samfunnsaktør gjennomføres i uke 45 og 46.

Les mer og meld deg på

Veledningskurs

Høyskolen Diakonova tilbyr et fordypningskurs om "Etniske minoriteter; barn, unge og familier i kommunehelsetjenesten i uke 48 og 49. 

Se programmet og meld deg på

 

 

Studietilbudet i kristen sjelesorg er det første kompetansegivende sjelesorgstudium på høyskolenivå i Norge.

Les mer her