Bo billig i Tallinn

Estlands hovedstad Tallinn regnes som en av verdens vakreste byer. Har du planer om en tur dit, kan du leie hybel eller et helt hus gjennom Stiftelsen Menighetssøsterhjemmet.

 

Rom i sentrum

Stiftelsen disponerer flere hybler ved Diakonisenteret i sentrum. Her kan du bo for 200 kr per natt (kr 150 for studenter, kr 50 for barn) med oppredd seng, håndklær, bad, kjøkken der du kan lage mat selv og stue med norsk tv. Husmor vasker etter deg. Gangavstand til den berømte gamlebyen med sine vakre tårn og spir.

 

Koselig hus

Menighetssøsterhjemmet har også et hyggelig hus i utkanten av sentrum. Huset har en deilig hage og ligger i et stille villastrøk 200 m fra Diakonisykehuset, 8 km fra sentrum. Busser til sentrum hvert kvarter. Her betaler du 250 kr per pers per natt, 50 for barn. Huset i Tähe er fullt utstyrt med alt du trenger og har egen husmor som vasker etter deg.

 

Gode tilbud

Tallinn er et supert utgangspunkt for en hyggelig weekend. Her får du god mat og drikke til hyggelige priser, kunst, kultur og billig shopping. Flere lavprisselskaper har gode tilbud til Tallinn.

 

Ønsker du å leie, ta kontakt med Ann-Elin Slettahjell på aeslatta@hotmail.com

 

Publisert: 10.01.2008 11:10 av Anne Kathrine Aambø

Oppdatert: 10.01.2008 11:18 av Anne Kathrine Aambø
« Tilbake

Mer om studiene og høyskolen

Hvordan kan vi skape solidaritet og fellesskap i en ny tid? Årets Diakonikonferanse arrangeres i Trondheim 31. oktober til 1. november. 

Les mer og meld deg på

 

Neste runde med fordypningskurset Helsesøster som samfunnsaktør gjennomføres i uke 45 og 46.

Les mer og meld deg på

Se også fordypningskurset ”Etniske minoriteter; barn, unge og familier i kommunehelsetjenesten” som avholdes i uke 48 og 49.

 

Veledningskurs

Fredag 20. oktober inviterer Høyskolen Diakonova til sin årlige fagdag Forskning og fag 2017 med spennende foredragsholdere og aktuelle tema. Arrengmentet er gratis.

Se programmet og meld deg på

 

 

Studietilbudet i kristen sjelesorg er det første kompetansegivende sjelesorgstudium på høyskolenivå i Norge.

Les mer her