Semesteråpning 2008

7. januar åpnet vårsemesteret ved Høyskolen Diakonova. Nytilsatt rektor Mardon Breimoen ønsket 50 nye sykepleierstudenter i kull 174 velkommen til en åpningsseremoni som ble avsluttet med nattverdsgudstjeneste.

I talen til de nye studentene la rektor Breimoen vekt på at Høyskolen Diakonova omfatter både verdier og kunnskap. Målet er at høyskolens verdier, barmhjertighet, solidaritet, menneskets iboende verdighet og et helhetlig menneskesyn skal ha konsekvenser både for studenter og ansatte ved Diakonova. Som et annet hovedpunkt vektla Breimoen kvalitet: Kvalitet i inntak, i innsats og i resultat. For å lykkes med studiekvalitet må studenter og høyskole samarbeide. Et tredje hovedpunkt er studentenes kreativitet. Breimoen oppfordret studentene til å verne om sin egen kreativitet, som er så viktig for pasienter, helsevesen og samfunn.

Avdelingsleder for sykepleierutdaningen, Ragnhild Utgaard Nordahl, delte ut en rose til hver student. Slik som rosene er forskjellige er også hver student et eget individ, og ikke bare en del av et kull.

Leder for studentrådet, Karin Lende, fortalte om Studentrådets arbeid og oppfordret de nye studentene til delta i dette arbeidet.

Seremonien ble tonesatt med sang av Ole Andreas Høyberg, akkompagnert av Hilmar Kristoffersen.

Kull 174 ønskes velkommen av klasselærer Kristina Berg Torskenæs.

Publisert: 08.01.2008 10:15 av Monica L. Donovan

Oppdatert: 8.01.2008 11:00 av Monica L. Donovan
« Tilbake

Mer om studiene og høyskolen

Disputas 1. des 2017 

Førstelektor ved Høyskolen Diakonova Kristina Berg Torskenæs disputerer for sin PhD fredag 1.desember.

Disputasen er åpen for alle

 

 

Neste runde med fordypningskurset Helsesøster som samfunnsaktør gjennomføres i uke 45 og 46.

Les mer og meld deg på

Veledningskurs

Høyskolen Diakonova tilbyr et fordypningskurs om "Etniske minoriteter; barn, unge og familier i kommunehelsetjenesten i uke 48 og 49. 

Se programmet og meld deg på

 

 

Studietilbudet i kristen sjelesorg er det første kompetansegivende sjelesorgstudium på høyskolenivå i Norge.

Les mer her