Semesteråpning 2008

7. januar åpnet vårsemesteret ved Høyskolen Diakonova. Nytilsatt rektor Mardon Breimoen ønsket 50 nye sykepleierstudenter i kull 174 velkommen til en åpningsseremoni som ble avsluttet med nattverdsgudstjeneste.

I talen til de nye studentene la rektor Breimoen vekt på at Høyskolen Diakonova omfatter både verdier og kunnskap. Målet er at høyskolens verdier, barmhjertighet, solidaritet, menneskets iboende verdighet og et helhetlig menneskesyn skal ha konsekvenser både for studenter og ansatte ved Diakonova. Som et annet hovedpunkt vektla Breimoen kvalitet: Kvalitet i inntak, i innsats og i resultat. For å lykkes med studiekvalitet må studenter og høyskole samarbeide. Et tredje hovedpunkt er studentenes kreativitet. Breimoen oppfordret studentene til å verne om sin egen kreativitet, som er så viktig for pasienter, helsevesen og samfunn.

Avdelingsleder for sykepleierutdaningen, Ragnhild Utgaard Nordahl, delte ut en rose til hver student. Slik som rosene er forskjellige er også hver student et eget individ, og ikke bare en del av et kull.

Leder for studentrådet, Karin Lende, fortalte om Studentrådets arbeid og oppfordret de nye studentene til delta i dette arbeidet.

Seremonien ble tonesatt med sang av Ole Andreas Høyberg, akkompagnert av Hilmar Kristoffersen.

Kull 174 ønskes velkommen av klasselærer Kristina Berg Torskenæs.

Publisert: 08.01.2008 10:15 av Monica L. Donovan

Oppdatert: 8.01.2008 11:00 av Monica L. Donovan
« Tilbake

Mer om studiene og høyskolen

Hvordan kan vi skape solidaritet og fellesskap i en ny tid? Årets Diakonikonferanse arrangeres i Trondheim 31. oktober til 1. november. 

Les mer og meld deg på

 

Neste runde med fordypningskurset Helsesøster som samfunnsaktør gjennomføres i uke 45 og 46.

Les mer og meld deg på

Se også fordypningskurset ”Etniske minoriteter; barn, unge og familier i kommunehelsetjenesten” som avholdes i uke 48 og 49.

 

Veledningskurs

Fredag 20. oktober inviterer Høyskolen Diakonova til sin årlige fagdag Forskning og fag 2017 med spennende foredragsholdere og aktuelle tema. Arrengmentet er gratis.

Se programmet og meld deg på

 

 

Studietilbudet i kristen sjelesorg er det første kompetansegivende sjelesorgstudium på høyskolenivå i Norge.

Les mer her