Rektorskifte

1. januar 2008 begynte Mardon Breimoen som ny rektor ved Høyskolen Diakonova. Høyskolen har fått en rektor som er godt kjent på "huset". Han har vært ansatt ved Høyskolen siden 1999, og har vært både FOU-leder, avdelingsleder for videreutdanningene i sykepleie, avdelingsleder for Bachelorgrad i sykepleie, prorektor og kvalitetskoordinator.

Mardon Breimoen kommer fra Kvinesdal. Han har embetseksamen i sykepleievitenskap fra Universitetet i Oslo, han er utdannet sykepleier og diakonikandidat fra Det norske Diakonhjem, han har utdanning i pedagogikk, ledelse og administrasjon, samt i personalopplæring og prosjektadministrasjon. Papirene hans viser dessuten at han har deltatt på en lang rekke kurs, kongresser og konferanser, at han er en ettertraktet foreleser, har skrevet artikler, oversatt faglitteratur og redigert bøker.

I hele sitt yrkesaktive liv har han lagt vekt på å få en bred erfaringsbakgrunn. Mardon Breimoen har flere års erfaring fra lederstillinger og andre stillinger ved Radiumhospitalet, i Bærum kommune, Statens helsetilsyn, Rikshospitalet og ved Kongsberg sykehus.

Høyskolen Diakonova ser frem til å fortsette sin utvikling under ny ledelse.

Vi ønsker Breimoen lykke til i rektorstillingen!

Publisert: 03.01.2008 13:20 av Monica L. Donovan

Oppdatert: 4.01.2008 10:41 av Monica L. Donovan
« Tilbake

Mer om studiene og høyskolen

Hvordan kan vi skape solidaritet og fellesskap i en ny tid? Årets Diakonikonferanse arrangeres i Trondheim 31. oktober til 1. november. 

Les mer og meld deg på

 

Neste runde med fordypningskurset Helsesøster som samfunnsaktør gjennomføres i uke 45 og 46.

Les mer og meld deg på

Se også fordypningskurset ”Etniske minoriteter; barn, unge og familier i kommunehelsetjenesten” som avholdes i uke 48 og 49.

 

Veledningskurs

Fredag 20. oktober inviterer Høyskolen Diakonova til sin årlige fagdag Forskning og fag 2017 med spennende foredragsholdere og aktuelle tema. Arrengmentet er gratis.

Se programmet og meld deg på

 

 

Studietilbudet i kristen sjelesorg er det første kompetansegivende sjelesorgstudium på høyskolenivå i Norge.

Les mer her