Rektorskifte

1. januar 2008 begynte Mardon Breimoen som ny rektor ved Høyskolen Diakonova. Høyskolen har fått en rektor som er godt kjent på "huset". Han har vært ansatt ved Høyskolen siden 1999, og har vært både FOU-leder, avdelingsleder for videreutdanningene i sykepleie, avdelingsleder for Bachelorgrad i sykepleie, prorektor og kvalitetskoordinator.

Mardon Breimoen kommer fra Kvinesdal. Han har embetseksamen i sykepleievitenskap fra Universitetet i Oslo, han er utdannet sykepleier og diakonikandidat fra Det norske Diakonhjem, han har utdanning i pedagogikk, ledelse og administrasjon, samt i personalopplæring og prosjektadministrasjon. Papirene hans viser dessuten at han har deltatt på en lang rekke kurs, kongresser og konferanser, at han er en ettertraktet foreleser, har skrevet artikler, oversatt faglitteratur og redigert bøker.

I hele sitt yrkesaktive liv har han lagt vekt på å få en bred erfaringsbakgrunn. Mardon Breimoen har flere års erfaring fra lederstillinger og andre stillinger ved Radiumhospitalet, i Bærum kommune, Statens helsetilsyn, Rikshospitalet og ved Kongsberg sykehus.

Høyskolen Diakonova ser frem til å fortsette sin utvikling under ny ledelse.

Vi ønsker Breimoen lykke til i rektorstillingen!

Publisert: 03.01.2008 13:20 av Monica L. Donovan

Oppdatert: 4.01.2008 10:41 av Monica L. Donovan
« Tilbake

Mer om studiene og høyskolen

Disputas 1. des 2017 

Førstelektor ved Høyskolen Diakonova Kristina Berg Torskenæs disputerer for sin PhD fredag 1.desember.

Disputasen er åpen for alle

 

 

Neste runde med fordypningskurset Helsesøster som samfunnsaktør gjennomføres i uke 45 og 46.

Les mer og meld deg på

Veledningskurs

Høyskolen Diakonova tilbyr et fordypningskurs om "Etniske minoriteter; barn, unge og familier i kommunehelsetjenesten i uke 48 og 49. 

Se programmet og meld deg på

 

 

Studietilbudet i kristen sjelesorg er det første kompetansegivende sjelesorgstudium på høyskolenivå i Norge.

Les mer her