Gjør deg selv en tjeneste

Tiden som student er en dannelsesreise. Studiet du har valgt er et viktig fundament for resten av livet. Det samme gjør aktivitetene du velger å fylle fritiden med.

Å være aktiv i en studentforening er en kilde til nye venner, utfordringer, arbeidserfaring, fremtidige nettverk, gode minner og kanskje en kjæreste… OG dine kommende arbeidsgivere vil like at CV’en viser at du har vært en engasjert og aktiv student!

I Oslo og Akershus er det over 450 studentforeninger. SiO Foreninger har som mål å hjelpe DEG til å finne den foreningen som er riktig for deg. Vi guider deg i foreningsjungelen slik at du skal få kjennskap til mangfoldet og hva du kan få ut av å engasjere deg.

Besøk oss her: www.sio.no/blimed

 

Publisert: 24.09.2013 09:10 av Vidar Brundtland Steder

Oppdatert: 19.12.2013 15:58 av Vidar Brundtland Steder
« Tilbake

Mer om studiene og høyskolen

Hvordan kan vi skape solidaritet og fellesskap i en ny tid? Årets Diakonikonferanse arrangeres i Trondheim 31. oktober til 1. november. 

Les mer og meld deg på

 

Neste runde med fordypningskurset Helsesøster som samfunnsaktør gjennomføres i uke 45 og 46.

Les mer og meld deg på

Se også fordypningskurset ”Etniske minoriteter; barn, unge og familier i kommunehelsetjenesten” som avholdes i uke 48 og 49.

 

Veledningskurs

Fredag 20. oktober inviterer Høyskolen Diakonova til sin årlige fagdag Forskning og fag 2017 med spennende foredragsholdere og aktuelle tema. Arrengmentet er gratis.

Se programmet og meld deg på

 

 

Studietilbudet i kristen sjelesorg er det første kompetansegivende sjelesorgstudium på høyskolenivå i Norge.

Les mer her