Diakonikonferansen 2015

Diakonikonferansen 2015

Ungdommer i dag er pliktoppfyllende, oppfører seg ordentlig, er glad i å være hjemme og de ruser seg mindre. Likevel sliter mange med sin psykiske helse.

De er utslitt, stresset, strever med alle kravene og vender opprøret inn mot seg selv på ulikt vis (UngData 2013). Hver 5. student har psykiske problemer, og en fersk undersøkelse viser at 3 av 4 barn på barnevernsinstitusjon har en psykisk lidelse.    Diakonikonferansen 2015 «Ung og perfekt» spør hva er det med vår kultur i vår tid som skaper så stort press og gjør de unge så sårbare? Vi ser på sosiale mediers rolle i dette, utfordringer med spiseforstyrrelser og avhengighetsproblemer, ekstremisme og overgrep. 

Hvordan kan vi aktivt handle som samfunn og kirke, hjelpe og forebygge utenforskap og psykiske helseplager blant unge i dag?

Les mer og meld deg på www.diakonikonferansen.no

 

Diakonikonferansen2015.jpg

 

 

Publisert: 08.09.2015 15:40 av Susanne Ward Ådlandsvik

Oppdatert: 8.09.2015 16:04 av Vidar Brundtland Steder
« Tilbake

Mer om studiene og høyskolen

Hvordan kan vi skape solidaritet og fellesskap i en ny tid? Årets Diakonikonferanse arrangeres i Trondheim 31. oktober til 1. november. 

Les mer og meld deg på

 

Neste runde med fordypningskurset Helsesøster som samfunnsaktør gjennomføres i uke 45 og 46.

Les mer og meld deg på

Se også fordypningskurset ”Etniske minoriteter; barn, unge og familier i kommunehelsetjenesten” som avholdes i uke 48 og 49.

 

Veledningskurs

Fredag 20. oktober inviterer Høyskolen Diakonova til sin årlige fagdag Forskning og fag 2017 med spennende foredragsholdere og aktuelle tema. Arrengmentet er gratis.

Se programmet og meld deg på

 

 

Studietilbudet i kristen sjelesorg er det første kompetansegivende sjelesorgstudium på høyskolenivå i Norge.

Les mer her