Seminar for utdanning og klinikk: Nye roller for sykepleiere

Har du lyst til lære mer om hvordan rollen som avansert klinisk sykepleier er under utvikling i Norge, samt hvilken kompetanse og ferdigheter disse sykepleierne vil ha?

Da kan du melde deg på seminar Fredag 14. juni. Seansen avholdes i auditoriet på Lovisenberg Diakonale Sykehus fra Kl 10:00 – 15:00.

For at de nye utdanningene skal bli anerkjente er det nødvendig at innholdet er klinisk relevant og at kandidatene som utdannes har en ny klinisk kompetanse som helsevesenet har behov for. Seminaret vil bidra med eksempler på nye roller for sykepleiere, erfaringer fra USA og fremtidige utdanninger i Norge.

Se programmet her (pdf)

Påmelding sendes til mahu@lds.no innen 7 juni

 

Publisert: 13.05.2013 13:05 av Vidar Brundtland Steder

Oppdatert: 13.05.2013 13:25 av Vidar Brundtland Steder
« Tilbake

Mer om studiene og høyskolen

Hvordan kan vi skape solidaritet og fellesskap i en ny tid? Årets Diakonikonferanse arrangeres i Trondheim 31. oktober til 1. november. 

Les mer og meld deg på

 

Neste runde med fordypningskurset Helsesøster som samfunnsaktør gjennomføres i uke 45 og 46.

Les mer og meld deg på

Se også fordypningskurset ”Etniske minoriteter; barn, unge og familier i kommunehelsetjenesten” som avholdes i uke 48 og 49.

 

Veledningskurs

Fredag 20. oktober inviterer Høyskolen Diakonova til sin årlige fagdag Forskning og fag 2017 med spennende foredragsholdere og aktuelle tema. Arrengmentet er gratis.

Se programmet og meld deg på

 

 

Studietilbudet i kristen sjelesorg er det første kompetansegivende sjelesorgstudium på høyskolenivå i Norge.

Les mer her