Søk barnehageplass!

Er du student og trenger barnehageplass? Søk plass i Studentbarnehagene nå!SiO har 11 barnehager som gir tilbud til barn fra 8 måneder til 6 år. Barnehagene ligger på Kringsjå, Sogn, Blindern, Bislet og på Solli plass. 

Vi tar vare på barndommens magi!

Med entusiasme og erfaring jobber vi for at hvert barn skal ha gode dager i barnehagen, og fokuserer på de gode opplevelsene gjennom lek, læring og omsorg. Vi har avdelingsbaserte barnehager med pedagoger i alle avdelinger og fikk topp skåre i Oslo kommunes barnehageundersøkelse i 2012. 

Studenttilpasset tilbud

Studentbarnehagene er spesielt tilpasset studenters hverdag og tilbyr blant annet sommerbarnehage og eksamensgaranti. Det er lurt å søke før 1. mars dersom du ønsker plass fra august. Søk barnehageplass her!

Publisert: 18.02.2013 13:10 av Vidar Brundtland Steder

Oppdatert: 18.02.2013 13:20 av Vidar Brundtland Steder
« Tilbake

Mer om studiene og høyskolen

Hvordan kan vi skape solidaritet og fellesskap i en ny tid? Årets Diakonikonferanse arrangeres i Trondheim 31. oktober til 1. november. 

Les mer og meld deg på

 

Neste runde med fordypningskurset Helsesøster som samfunnsaktør gjennomføres i uke 45 og 46.

Les mer og meld deg på

Se også fordypningskurset ”Etniske minoriteter; barn, unge og familier i kommunehelsetjenesten” som avholdes i uke 48 og 49.

 

Veledningskurs

Fredag 20. oktober inviterer Høyskolen Diakonova til sin årlige fagdag Forskning og fag 2017 med spennende foredragsholdere og aktuelle tema. Arrengmentet er gratis.

Se programmet og meld deg på

 

 

Studietilbudet i kristen sjelesorg er det første kompetansegivende sjelesorgstudium på høyskolenivå i Norge.

Les mer her