Søk barnehageplass!

Er du student og trenger barnehageplass? Søk plass i Studentbarnehagene nå!

Søk barnehageplassSend søknaden snarest!
Søkerlisten rangeres etter tidspunktet søknaden er sendt. Derfor er det viktig at du sender din søknad snarest, selv om du ikke ønsker plass riktig ennå. Studentbarnehagene tar opp barn hele året. Ønsker du plass fra august bør du søke innen 1. mars.


Vi tar vare på barndommens magi!
Med entusiasme og erfaring jobber vi for at hvert barn skal ha en god dag i barnehagen. I Studentbarnehagene fokuserer vi på de gode opplevelsene gjennom lek, læring og omsorg. Vi har avdelingsbaserte barnehager med god pedagogdekning, og jobber for at barnehagedagen skal være full av magiske øyeblikk og opplevelser. Fordi ditt barns barndom er NÅ.

SiO har 11 barnehager, og gir tilbud til ca. 600 barn i alderen 8 mnd. til 6 år. Barnehagene våre ligger på Kringsjå, Sogn, Blindern, Bislett og i sentrum.

Les mer.

Publisert: 16.02.2012 12:25 av Inger Eggebø

Oppdatert: 16.02.2012 12:38 av Inger Eggebø
« Tilbake

Mer om studiene og høyskolen

Hvordan kan vi skape solidaritet og fellesskap i en ny tid? Årets Diakonikonferanse arrangeres i Trondheim 31. oktober til 1. november. 

Les mer og meld deg på

 

Neste runde med fordypningskurset Helsesøster som samfunnsaktør gjennomføres i uke 45 og 46.

Les mer og meld deg på

Se også fordypningskurset ”Etniske minoriteter; barn, unge og familier i kommunehelsetjenesten” som avholdes i uke 48 og 49.

 

Veledningskurs

Fredag 20. oktober inviterer Høyskolen Diakonova til sin årlige fagdag Forskning og fag 2017 med spennende foredragsholdere og aktuelle tema. Arrengmentet er gratis.

Se programmet og meld deg på

 

 

Studietilbudet i kristen sjelesorg er det første kompetansegivende sjelesorgstudium på høyskolenivå i Norge.

Les mer her