SiOs eksamenstips

For de aller fleste nærmer det seg nå eksamenstid med stormskritt. Vi i SiO ønsker å gjøre eksamenstiden så smertefri som mulig for deg, og gir deg gode råd om hvordan du kan forberede deg til eksamen.

Lykke til på eksamenSpis sunt
Et godt tips er å spise godt og riktig før eksamen.

Ta deg tid til å trene
Det er viktig å ta pauser i lesingen. Ikke fall for fristelsen til å ta pausen i sofaen eller på Facebook. Hos Studentidretten får du klarnet tankene og hentet mer energi som gjør deg klar for flere timer på lesesalen

Studer smart, bøkene finner du hos Akademika
Akademika har en rekke bøker om oppgaveskriving, memo og studieteknikk som kan hjelpe deg på veien. Se utvalget her.

Få hjelp med eksamenspresset
Blir eksamenspresset for stort? Det er mye bedre å ta kontakt med en av våre rådgivere enn å gi opp på målstreken. Studentrådgivningen har kort ventetid og kan være en god samtalepartner. Dersom du sliter med motivasjonen eller andre personlige utfordringer, kan du også kontakte Studentrådgivningen for samtale.

Vi hjelper deg med forberedelsene
Studenthelsetjenesten gir deg gode råd om hvordan du bør forberede deg til eksamen. Hvis du blir syk før eller under eksamen kan du også henvende deg til Studenthelsetjenesten, som vil fortelle deg hva du bør gjøre.

Lykke til med eksamen. Og husk, vi heier på deg!

Publisert: 17.11.2011 12:55 av Inger Eggebø

Oppdatert: 17.11.2011 13:07 av Inger Eggebø
« Tilbake

Mer om studiene og høyskolen

Hvordan kan vi skape solidaritet og fellesskap i en ny tid? Årets Diakonikonferanse arrangeres i Trondheim 31. oktober til 1. november. 

Les mer og meld deg på

 

Neste runde med fordypningskurset Helsesøster som samfunnsaktør gjennomføres i uke 45 og 46.

Les mer og meld deg på

Se også fordypningskurset ”Etniske minoriteter; barn, unge og familier i kommunehelsetjenesten” som avholdes i uke 48 og 49.

 

Veledningskurs

Fredag 20. oktober inviterer Høyskolen Diakonova til sin årlige fagdag Forskning og fag 2017 med spennende foredragsholdere og aktuelle tema. Arrengmentet er gratis.

Se programmet og meld deg på

 

 

Studietilbudet i kristen sjelesorg er det første kompetansegivende sjelesorgstudium på høyskolenivå i Norge.

Les mer her