Mange vil bli kreftsykepleier

Aldri før har det vært så mange søkere til videreutdanningen i sykepleie til pasienter med kreftsykdom ved Høyskolen Diakonova. Til bachelorstudiet i sykepleie er det også flere søkere enn det har vært de siste årene.

Kreftsykepleie92 har søkt videreutdanning i sykepleie til pasienter med kreftsykdom på deltid, mens 74 har søkt det samme studiet på heltid. I fjor var tallene henholdsvis 80 og 46. Økningen i antall søkere til bachelorstudiet i sykepleie, er på 151 sammenlignet med fjoråret. Da var det totale søkertallet til bachelorstudiet 866, mens det i år er 1017. En liten økning har det også vært i antall søkere som har Høyskolen Diakonova som førsteprioritet. I fjor var tallet 82, mens det i år er 86.

Videreutdanningen til hygienesykepleier kan ønske sitt andre kull velkommen etter oppstarten høsten 2009. Til denne videreutdanningen er det 37 søkere og Høyskolen Diakonova er den eneste i landet som har dette studietilbudet.  Videreutdanning i sykepleie til pasienter med nyresykdom og videreutdanning til helsesøster har ikke opptak før neste år. Søknadsfristen for deltidsstudiene i diakoni og kristen sjelesorg er 1. mai.

Publisert: 27.04.2011 13:00 av Inger Eggebø

Oppdatert: 27.04.2011 09:19 av Inger Eggebø
« Tilbake

Mer om studiene og høyskolen

Disputas 1. des 2017 

Førstelektor ved Høyskolen Diakonova Kristina Berg Torskenæs disputerer for sin PhD fredag 1.desember.

Disputasen er åpen for alle

 

 

Neste runde med fordypningskurset Helsesøster som samfunnsaktør gjennomføres i uke 45 og 46.

Les mer og meld deg på

Veledningskurs

Høyskolen Diakonova tilbyr et fordypningskurs om "Etniske minoriteter; barn, unge og familier i kommunehelsetjenesten i uke 48 og 49. 

Se programmet og meld deg på

 

 

Studietilbudet i kristen sjelesorg er det første kompetansegivende sjelesorgstudium på høyskolenivå i Norge.

Les mer her