Nye studenter

Derfor valgte Heidi, Rebecca og Alinde å studere akkurat dette på Høyskolen Diakonova.

Heidi VelandHEIDI VELAND
Videreutdanning i sykepleie til pasienter med kreftsykdom, deltid. Fra Sellebakk i Østfold.

Hvorfor ønsker du å bli kreftsykepleier? Jeg jobber i hjemmesykepleien og har jobbet mye med kreftpasienter i omtrent ti år. Etter å ha jobbet med pasienter i den terminale fasen såpass lenge, kjente jeg nå behovet for mer kunnskap om kreftpasienter.

Hvorfor valgte du å studere på Høyskolen Diakonova? Noen bekjente av meg har gått her og jeg har fått inntrykk av det er en bra skole hvor man blir sett.

 

 

 

 

 

 

 

Alinde Marie BjørkedalALINDE MARIE BJØRKEDAL
Bachelorgradsstudiet i sykepleie - kull 179. Fra Folkestad på Sunnmøre.

Hvorfor ønsker du å bli sykepleier? Fordi jeg liker å hjelpe mennesker. Mamma er også sykepleier, noe som har vært med på å påvirke valget. I tre år har jeg hatt en assistentstilling innen helse som sommerjobb, noe som har gitt mersmak.

Hvorfor valgte du å studere på Høyskolen Diakonova? Jeg hadde lyst å studere i et trygt miljø og det finner jeg på Høyskolen Diakonova. Dessuten har skolens verdier vært utslagsgivende. Jeg hadde hørt om skolen via venninner. Så langt trives jeg godt og jeg synes studiet er spennende.

 

 

 

 

 

 

Rebecca DahleREBECCA DAHLE
Bachelorgradsstudiet i sykepleie - kull 179. Fra Gressvik i Østfold.

Hvorfor ønsker du å bli sykepleier? Jeg studerte medier og kommunikasjon på videregående skole, men fant ut at dette ikke var noe for meg. Så hjalp mamma meg med få en jobb i hjemmesykepleien. Da innså jeg at jeg trivdes godt med å arbeide med mennesker. Det å jobbe som sykepleier er en givende jobb og man blir glad over å kunne hjelpe andre. Alle pasienter er forskjellige, noe som gjør at man stadig havner i nye situasjoner.

Hvorfor valgte du å studere på Høyskolen Diakonova? Det er egentlig litt tilfeldig at jeg begynte her. Jeg har to tanter som hjalp meg med hvilke sykepleierskoler jeg kunne ha på søknadslisten. Jeg visste lite om Høyskolen Diakonova på forhånd, men har fått et bra førsteinntrykk. Klassen er liten og det liker jeg.

 

 

 

 

Publisert: 28.09.2010 09:45 av Inger Eggebø

Oppdatert: 28.09.2010 10:48 av Inger Eggebø
« Tilbake

Mer om studiene og høyskolen

Hvordan kan vi skape solidaritet og fellesskap i en ny tid? Årets Diakonikonferanse arrangeres i Trondheim 31. oktober til 1. november. 

Les mer og meld deg på

 

Neste runde med fordypningskurset Helsesøster som samfunnsaktør gjennomføres i uke 45 og 46.

Les mer og meld deg på

Se også fordypningskurset ”Etniske minoriteter; barn, unge og familier i kommunehelsetjenesten” som avholdes i uke 48 og 49.

 

Veledningskurs

Fredag 20. oktober inviterer Høyskolen Diakonova til sin årlige fagdag Forskning og fag 2017 med spennende foredragsholdere og aktuelle tema. Arrengmentet er gratis.

Se programmet og meld deg på

 

 

Studietilbudet i kristen sjelesorg er det første kompetansegivende sjelesorgstudium på høyskolenivå i Norge.

Les mer her