Nye Bachelorstudenter

Et nytt semester er i gang og Høyskolen Diakonova har ønsket 57 nye Bachelorstudenter velkommen med røde roser.

 
   - Rosen symboliserer både at dere er hjertelig velkommen og at vi håper dere skal blomstre og ta i bruk alle ressursene dere har, sa studiedekan Ragnhild Utgaard Nordahl før hun delte ut en rød rose til hver av de nye studentene på kull 179.

Rektor Mardon Breimoen pekte i sin velkomsttale på Høyskolen Diakonovas fire kjerneverdier som danner basis og retning for virksomheten: Helhetlig menneskesyn, menneskets iboende verdighet, barmhjertighet og solidaritet.

- Det er et mål for oss at disse verdiene på ulike måter skal få konsekvenser både for studenter og ansatte, sa Breimoen.

Videre oppmuntret rektor de nye studentene til å ha høye ambisjoner for studiene.

- Vi håper du setter deg som mål at du blir en sykepleier som pasientene legger merke til fordi du utmerker deg med din dyktighet og måte å være på, oppfordret Mardon Breimoen.     

                                                            

     

Publisert: 17.08.2010 15:25 av Susanne Ward Ådlandsvik

Oppdatert: 17.08.2010 16:05 av Susanne Ward Ådlandsvik
« Tilbake

Mer om studiene og høyskolen

Hvordan kan vi skape solidaritet og fellesskap i en ny tid? Årets Diakonikonferanse arrangeres i Trondheim 31. oktober til 1. november. 

Les mer og meld deg på

 

Neste runde med fordypningskurset Helsesøster som samfunnsaktør gjennomføres i uke 45 og 46.

Les mer og meld deg på

Se også fordypningskurset ”Etniske minoriteter; barn, unge og familier i kommunehelsetjenesten” som avholdes i uke 48 og 49.

 

Veledningskurs

Fredag 20. oktober inviterer Høyskolen Diakonova til sin årlige fagdag Forskning og fag 2017 med spennende foredragsholdere og aktuelle tema. Arrengmentet er gratis.

Se programmet og meld deg på

 

 

Studietilbudet i kristen sjelesorg er det første kompetansegivende sjelesorgstudium på høyskolenivå i Norge.

Les mer her