Søkere til videreutdanningene: Har du sjekket studiets opptakskriterier?

Opptakskontoret ved Høyskolen Diakonova ber alle søkere om å dobbeltsjekke at de ettersender all relevant dokumentasjon. Dette for at søknaden skal bli kvalifisert, samtidig som at søkere skal få mulige tilleggspoeng godkjent.

Høyskolen Diakonova er glad for at så mange har søkt på våre videreutdanninger i sykepleie, med studiestart høsten 2010.

Opptakskontoret opplever imidlertid at noen søkere ikke ettersender all relevant dokumentasjon. Søkere oppfordres derfor til å gå inn på studiets nettside og dobbeltsjekke at de har ettersendt all dokumentasjon som kreves. Se opptakskriterier.

Søkere må sende inn dokumentasjon som er avgjørende for kvalifiseringen (autorisasjon, vitnemål og dokumentasjon på praksis). Samtidig er det viktig å sende inn dokumentasjon som gir tilleggspoeng (for eksempel dokumentasjon på barn).

Det er selvsagt vesentlig både for Høyskolen og søkerne at søknaden blir godkjent!

Publisert: 26.04.2010 13:40 av Inger Eggebø

Oppdatert: 26.04.2010 13:58 av Inger Eggebø
« Tilbake

Mer om studiene og høyskolen

Hvordan kan vi skape solidaritet og fellesskap i en ny tid? Årets Diakonikonferanse arrangeres i Trondheim 31. oktober til 1. november. 

Les mer og meld deg på

 

Neste runde med fordypningskurset Helsesøster som samfunnsaktør gjennomføres i uke 45 og 46.

Les mer og meld deg på

Se også fordypningskurset ”Etniske minoriteter; barn, unge og familier i kommunehelsetjenesten” som avholdes i uke 48 og 49.

 

Veledningskurs

Fredag 20. oktober inviterer Høyskolen Diakonova til sin årlige fagdag Forskning og fag 2017 med spennende foredragsholdere og aktuelle tema. Arrengmentet er gratis.

Se programmet og meld deg på

 

 

Studietilbudet i kristen sjelesorg er det første kompetansegivende sjelesorgstudium på høyskolenivå i Norge.

Les mer her