Avskjed med kull 172

Høyskolen Diakonovas kull 172 fikk mange gode ord med seg på veien da de ble feiret som ferdige sykepleiere en uke før julaften.
Ferske sykepleiere  

- Legg bort bøkene i juleferien, var den klare oppfordringen fra studiedekan Ragnhild Utgaard Nordahl da hun gratulerte de ferske sykepleierne fra Høyskolen Diakonovas kull 172.

I sin hilsen snakket hun blant annet om viktigheten av å se hver pasients unike verdi.

- Menneskets iboende verdighet er noe vi har fokus på i all undervisning her ved Høyskolen Diakonova.  Noen pasienter opplever at de blir overkjørt eller invadert av helsepersonell. En av våre oppgaver som sykepleiere, er å ta et skritt tilbake slik at pasienten kan tre fram. Først da er vi i stand til å lytte til deres behov og møte dem med respekt, sa hun.

Avslutningsfesten torsdag 17.desember inneholdt også Gudstjeneste med forbønnshandling for alle avgangsstudentene, utdeling av vitnemål, lunsj, taler og hilsener samt musikalske innslag.

Ferske sykepleiere fra kull 172 slipper jubelen løs.
(Foto: Susanne Ward Ådlandsvik)

   

Publisert: 17.12.2009 16:30 av Susanne Ward Ådlandsvik

Oppdatert: 11.02.2010 09:16 av IST Superbruker
« Tilbake

Mer om studiene og høyskolen

Hvordan kan vi skape solidaritet og fellesskap i en ny tid? Årets Diakonikonferanse arrangeres i Trondheim 31. oktober til 1. november. 

Les mer og meld deg på

 

Neste runde med fordypningskurset Helsesøster som samfunnsaktør gjennomføres i uke 45 og 46.

Les mer og meld deg på

Se også fordypningskurset ”Etniske minoriteter; barn, unge og familier i kommunehelsetjenesten” som avholdes i uke 48 og 49.

 

Veledningskurs

Fredag 20. oktober inviterer Høyskolen Diakonova til sin årlige fagdag Forskning og fag 2017 med spennende foredragsholdere og aktuelle tema. Arrengmentet er gratis.

Se programmet og meld deg på

 

 

Studietilbudet i kristen sjelesorg er det første kompetansegivende sjelesorgstudium på høyskolenivå i Norge.

Les mer her