Godt rykte spres til søkere

Godt rykte, høyt faglig nivå, sentral beliggenhet, praksisstudier i utlandet og små klasser med mulighet for tett oppfølging er noen av grunnene til at studenter velger Høyskolen Diakonova.

En spørreundersøkelse blant de nye studentene på bachelorutdanningen høsten 2009, viser at seks av ti har hørt om skolen gjennom venner, familie og bekjente. 39 av de 53 som deltok i undersøkelsen, oppgir at det er noen de kjenner som anbefalte skolen.

- Min kusine sa at det var den beste skolen i Oslo og at jeg skulle søke den på første plass, kommenterer en av studentene i undersøkelsen.

Videre oppgir studentene at høyt faglig nivå og små klasser med mulighet for tett oppfølging fra lærerne, slår positivt ut i vurderingen av skolen.

Skolens verdigrunnlag, praksisstudier i utlandet og sentrale beliggenhet blir også oppgitt som grunner til at studentene ønsker å studere ved Høyskolen Diakonova.

I tillegg til bachelorgradsstudium i sykepleie, tilbyr skolen sju ulike utdannelser.

Publisert: 19.02.2010 00:35 av Susanne Ward Ådlandsvik

Oppdatert: 20.02.2010 01:05 av Susanne Ward Ådlandsvik
« Tilbake

Mer om studiene og høyskolen

Hvordan kan vi skape solidaritet og fellesskap i en ny tid? Årets Diakonikonferanse arrangeres i Trondheim 31. oktober til 1. november. 

Les mer og meld deg på

 

Neste runde med fordypningskurset Helsesøster som samfunnsaktør gjennomføres i uke 45 og 46.

Les mer og meld deg på

Se også fordypningskurset ”Etniske minoriteter; barn, unge og familier i kommunehelsetjenesten” som avholdes i uke 48 og 49.

 

Veledningskurs

Fredag 20. oktober inviterer Høyskolen Diakonova til sin årlige fagdag Forskning og fag 2017 med spennende foredragsholdere og aktuelle tema. Arrengmentet er gratis.

Se programmet og meld deg på

 

 

Studietilbudet i kristen sjelesorg er det første kompetansegivende sjelesorgstudium på høyskolenivå i Norge.

Les mer her