Vil bli Miljøfyrtårn

Høyskolen Diakonova har satt i gang arbeidet med å bli Miljøfyrtårn og kan bli blant de første høyskolene som blir sertifisert.

Vi ønsker å framstå som et fyrtårn også når det gjelder miljø, sier rektor Mardon Breimoen til baldet Menighetssøsteren.

Miljøfyrtårn er en nasjonal sertifiseringsordning for  private og offentlige virksomheter. Ordningen støttes av Miljøverndepartementet.

– Det er viktig at vi som høyskole markerer at vi tar miljø på alvor, og vi tror det gir en viktig signaleffekt overfor studentene. Dessuten passer det godt med vårt verdigrunnlag å ta vare på miljøet, sier Breimoen.

Sammen med en godkjent konsulent skal høyskolen nå gjøre en miljøanalyse og lage en handlingsplan for å innfri Miljøfyrtårns bransjekrav.

 

Publisert: 30.06.2008 10:20 av Anne Kathrine Aambø

Oppdatert: 30.06.2008 10:40 av Anne Kathrine Aambø
« Tilbake

Mer om studiene og høyskolen

Hvordan kan vi skape solidaritet og fellesskap i en ny tid? Årets Diakonikonferanse arrangeres i Trondheim 31. oktober til 1. november. 

Les mer og meld deg på

 

Neste runde med fordypningskurset Helsesøster som samfunnsaktør gjennomføres i uke 45 og 46.

Les mer og meld deg på

Se også fordypningskurset ”Etniske minoriteter; barn, unge og familier i kommunehelsetjenesten” som avholdes i uke 48 og 49.

 

Veledningskurs

Fredag 20. oktober inviterer Høyskolen Diakonova til sin årlige fagdag Forskning og fag 2017 med spennende foredragsholdere og aktuelle tema. Arrengmentet er gratis.

Se programmet og meld deg på

 

 

Studietilbudet i kristen sjelesorg er det første kompetansegivende sjelesorgstudium på høyskolenivå i Norge.

Les mer her