Hold kontakten med tidligere medstudenter via Diakonova Alumni

Hva er Diakonova alumni

Diakonova Alumni er et nettverk for tidligere studenter ved Diakonova. Her kan du holde kontakten med tidligere medstudenter og kolleger. Du får mulighet til å holde deg informert om alt det spennende som skjer ved Diakonova - både faglig og sosialt.

Klikk her for logge deg inn eller registrere deg

De fleste av sidene i nettverket krever at du er innlogget. Dersom du ikke er medlem av nettverket, men har studert eller arbeidet ved Diakonova/MSHS, kan du enkelt bli medlem ved å registrere deg. Det koster ingenting og du vil motta brukernavn og passord per e-post.

På bildet under ser du det aller første kullet fra det tidligere Menighetssøsterhjemmets Høgskole. På Alumni sidene finner du dette bildet og mange flere kullbilder frem til i dag.

kull1_MSH.jpg

Øverst fra venstre: Magnhild Kolstad, Thomine Olsen, Gunda Tønnesen, Elisabeth Takle, Marie Hensrud, Marie Tjerboe og Malene Skeiseid.

Klikk her for å laste ned programmet for dagen (pdf)

 

Mer om studiene og høyskolen

Hvordan kan vi skape solidaritet og fellesskap i en ny tid? Årets Diakonikonferanse arrangeres i Trondheim 31. oktober til 1. november. 

Les mer og meld deg på

 

Neste runde med fordypningskurset Helsesøster som samfunnsaktør gjennomføres i uke 45 og 46.

Les mer og meld deg på

Se også fordypningskurset ”Etniske minoriteter; barn, unge og familier i kommunehelsetjenesten” som avholdes i uke 48 og 49.

 

Veledningskurs

Fredag 20. oktober inviterer Høyskolen Diakonova til sin årlige fagdag Forskning og fag 2017 med spennende foredragsholdere og aktuelle tema. Arrengmentet er gratis.

Se programmet og meld deg på

 

 

Studietilbudet i kristen sjelesorg er det første kompetansegivende sjelesorgstudium på høyskolenivå i Norge.

Les mer her