Hold kontakten med tidligere medstudenter via Diakonova Alumni

Hva er Diakonova alumni

Diakonova Alumni er et nettverk for tidligere studenter ved Diakonova. Her kan du holde kontakten med tidligere medstudenter og kolleger. Du får mulighet til å holde deg informert om alt det spennende som skjer ved Diakonova - både faglig og sosialt.

Klikk her for logge deg inn eller registrere deg

De fleste av sidene i nettverket krever at du er innlogget. Dersom du ikke er medlem av nettverket, men har studert eller arbeidet ved Diakonova/MSHS, kan du enkelt bli medlem ved å registrere deg. Det koster ingenting og du vil motta brukernavn og passord per e-post.

På bildet under ser du det aller første kullet fra det tidligere Menighetssøsterhjemmets Høgskole. På Alumni sidene finner du dette bildet og mange flere kullbilder frem til i dag.

kull1_MSH.jpg

Øverst fra venstre: Magnhild Kolstad, Thomine Olsen, Gunda Tønnesen, Elisabeth Takle, Marie Hensrud, Marie Tjerboe og Malene Skeiseid.

Klikk her for å laste ned programmet for dagen (pdf)

 

Mer om studiene og høyskolen

Høyskolen Diakonova ligger midt på idylliske Fredensborg, sentralt i Oslo. Skolen vår er kjennetegnet ved stor bredde – et variert utdanningstilbud for kirke og samfunn og et markert globalt engasjement.

Les mer her

 

Mandag 8. mai holder Solfrid Raknes et kurs i psykologisk førstehjelp på Høyskolen Diakonova.

Les mer og meld deg på

 

Veledningskurs

Høyskolen Diakonova tilbyr kurs til helsesøstre og jordmødre som mangler rekvireringsrett på hormonelle prevensjonsmidler, og/eller ønsker en oppfriskning på tema.

Les mer og meld deg på

 

 

Studietilbudet i kristen sjelesorg er det første kompetansegivende sjelesorgstudium på høyskolenivå i Norge.

Les mer og søk her