Flere fordeler som medlem!

Som medlem i Diakonifellesskapet blir du invitert på flere kulltreff, du får utsendt bladet Diakonova fire ganger i året og du får en rimeligere pris ved å leie våre leiligheter i Oslo, samt mulighet til å leie vår hytte i Kragerø og i Hemsedal.

Diakonifellesskapet

Diakonifellesskapet er et fellesskap hvor medlemmene er i hovedsak sykepleiere og diakoner utdannet ved vår institusjon. Diakonifellesskapet er blant annet et bindeledd mellom medlemmene, samtidig som fellesskapet bidrar til at Diakonovas verdigrunnlag og målsetting virkeliggjøres.

Som medlem får du en rimeligere pris ved leie av våre leiligheter i Oslo, og muligheten til å bo på vårt fritidssted i både Kragerø og Hemsedal. Dessuten får medlemmene være med på fellesskapssamlinger som arrangeres. Fire ganger i året får medlemmene utsendt bladet Diakonova hvor vi tar opp aktuelle temaer og forteller om hva som skjer i stiftelsens virksomhet.

Ett års medlemskontigent koster 500 kroner.

Her kan du fylle inn skjema for å bli medlem.

Publisert: 05.09.2013 09:20 av Inger Eggebø

Oppdatert: 18.12.2013 14:10 av Vidar Brundtland Steder
« Tilbake

Mer om studiene og høyskolen

Hvordan kan vi skape solidaritet og fellesskap i en ny tid? Årets Diakonikonferanse arrangeres i Trondheim 31. oktober til 1. november. 

Les mer og meld deg på

 

Neste runde med fordypningskurset Helsesøster som samfunnsaktør gjennomføres i uke 45 og 46.

Les mer og meld deg på

Veledningskurs

Høyskolen Diakonova tilbyr et fordypningskurs om "Etniske minoriteter; barn, unge og familier i kommunehelsetjenesten i uke 48 og 49. 

Se programmet og meld deg på

 

 

Studietilbudet i kristen sjelesorg er det første kompetansegivende sjelesorgstudium på høyskolenivå i Norge.

Les mer her